Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Bubee pinky fruit csökkentett cukor tartalmú üditő 330ml

Bubee pinky fruit csökkentett cukor tartalmú üditő 330ml
189 Ft
Szállítási idő:
Készlethiány
Várható szállítás:
Készlethiány
 • Ön kóstolta már a legújabb sárkánygyümölcsös üdítőnket? A Bubee pinky fruit üdítőitala ugyanis ebből a rendkívül egzotikus gyümölcsből van, ami nem egy fán terem, hanem bizony egy kaktusz finom gyümölcse. Meglepő? Higyje el, az ízét is annak találja majd!

   

  A pitaja, azaz kaktuszgyümölcs vagy sárkánygyümölcs egyes oszlopkaktuszok termése. Ilyen ínycsiklanó gyümölcse van például a Közép-Amerikából származó hullámos kúszókaktusznak is. Ezt a kaktuszt világszerte termesztik a sárkánygyümölcs miatt, hiszen sok mindenbe használják szín- és ízanyagként.


  A pitaja hasonló a kaktuszfügéhez, azonban ez nagyobb és sokszor ízletesebb is. Húsa fehér vagy vörös színű, de megtalálható lila színben pompázva is. Magja meglehetősen kicsi, így ha Ön magát a gyümölcsöt szeretné enni, nem lesz kellemetlen meglepetésben része, ha hirtelen beleharap egy ilyen gyümölcsbe, nem fog egy óriási magtól kitörni a foga,
  azonban vigyázzon, ugyanis a héja élvezhetetlen, így a legkevésbé sem érdemes fogyasztani.


  A Bubee üdítőit országszerte rengetegen szeretik, hiszen ezekben a kis fémdobozokban mindig egy igazi ízbomba lét fedezhet fel az, aki belekóstol.


  Válassza a Bubee pinky fruit üdítőitalát, amennyiben:


  ● Odavan a különleges, egzotikus ízekért.
  ● Nem fél kipróbálni valami újat.
  ● A sárkánygyümölcs már a kedvencévé vált.
  ● Imádja a szénsav kissé csípő ízét.
  ● Szereti a Bubee ínycsiklandóan finom üdítőit.

Webáruház készítés