Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


FULL VEGA ROSTOS GYÜMÖLCSLÉ ALMA-ŐSZIBARACK 1000ML

FULL VEGA ROSTOS GYÜMÖLCSLÉ ALMA-ŐSZIBARACK 1000ML
839 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap
 • Ön is szívesen érezne egy almás - barackos gyümölcslét? Szeretné tápanyagokkal feltölteni a szervezetét? Mesterséges adalékanyagok nélküli nedűt inna?

   

  Érezze nyelvén a friss gyümölcsök háborúját, ahogy az alma és az őszibarack összecsap egymással! Felejthetetlen ízvarázs, gazdag vitamintartalom jellemzi ezt a tökéletes egyveleget.

  Tudja, mi különbözteti meg a mi italunkat más gyümölcslevektől? Nálunk minden Full Vega üdítő ínycsiklandó napérlelte gyümölcsökből tevődik össze, melyeket hosszas, szigorú, de eredményes válogatás után bele paszíroztunk ebbe a palackba, hogy Ön bármikor belekóstolhasson.

  Nálunk a lényeg a természetesség és az egészség, így a mesterségesen előállított adalékanyagokat az üdítőinkből kispóroltuk. Az adalékok nem csak megváltoztatják az italok természetes ízét, de még az egészségünket is roncsolják. Legyen Ön is egészséges a Full Vegával!

  Válasszon egy organikus összetevőkkel teli italt, ami minőségileg is kiváló, az egészséges életmód kialakításában is segít, ráadásul még finom is.

   

  Válassza a Full Vega alma - őszibarack rostos gyümölcslevét, ha:

  • Egy isteni gyümölcsökkel teli nedűt kortyolna.
  • Fontos, hogy az itala ne legyen tele káros összetevőkkel, adalékokkal.
  • Az egészséges életmódot preferálja.
  • Egy ízletes finomságra vágyik, amely nincs teletömve hozzáadott cukrokkal.

   

Webáruház készítés