Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Govifarm Libré Bio 100% sárgalencse casarecce 250 g

Govifarm Libré Bio 100% sárgalencse casarecce 250 g
1 399 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap

Govifarm libré bio 100% sárgalencse casarecce

 • A növényekből, főleg a hüvelyesekből álló tésztaféléket rendkívül szereti a magyar nép, hiszen nem csak finomak ezek, de nagyon egészségesek is. Most egy sárga lencséből álló casarecce-t hoztunk el Önnek, ami a lehető legegészségesebb tésztánk. Tudja, hogy miért?

   

  A sárgalencse már növényként is jelentős pozitív hatással rendelkezik, amit a belőle készült casarecce is örökölt. A fehérje tartalma meglehetősen magas, a glikémiás indexe ezzel szemben alacsony. A rostok szintje a fehérjéhez hasonlóan magas a sárga lencsében, gazdag ásványi anyagokban is, mint például a kálium, a vas, a foszfor vagy a magnézium. Vitaminok közül a B-vitamin forrásának tekinthető.

  Kalória- és szénhidrát tartalma magas, de a glikémiás indexe ezt korrigálja, így bátran fogyasztható zöldségekkel és teljes gabonákkal. Elégedetten konstatálhatja, hogy a vércukorszintjét stabilizálja egy ilyen tökéletes ebéd, illetve vacsora.

   

  Válassza a Govifarm Libré 100 % bio sárgalencse casarecce-t, amennyiben:

  • Egy igazi különlegességnek számító tésztafélét főzne ebédre.

  • Szereti a hüvelyeseket, főleg a sárgalencsét.

  • A lencse pozitívumait a saját és családja  egészségére használná fel.

  • Mesterséges adalékanyagoktól, mint például a színezékek, tartósítószerek, illetve a különböző fokozást végző szerektől mentesen készült terméket enne.

Webáruház készítés