Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Grünfink Vegyes Zöldséglé 1000 Ml

Grünfink Vegyes Zöldséglé 1000 Ml
749 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap
 • Egy isteni zöldséglére vágyik? Jól jönne valami frissítő ital, amely feltölti szervezetét vitalizáló tápanyagokkal? Szeretne egy olyan minőségi italt, mely organikus anyagokból van, és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat?

   

  A Grünfink egy olyan kiváló italt mutat be Önnek, amely tele van tápanyagokkal, mint például a vitaminok, a nyomelemek és az ásványi anyagok, valamint minden olyan érték, amiket a benne lévő friss zöldségek magukba hordoznak. Vitalizálja és energetizálja a szervezetét, érje el a Grünfink zöldséglevével, hogy a lehető legegészségesebbé váljon a szervezete!

  Mesterségesen előállított, az ízt, a színt vagy az állagot befolyásoló, a szervezetre káros hatással lévő adalékanyagokat és összetevőket semmilyen formában nem tartalmaz! Mindig ügyelünk rá, hogy az italainkba alapanyagként gondos válogatások során a legminőségibb zöldségek szolgáljanak, hiszen csak ezek biztosítják, hogy valóban tartalmazza italunk a várt tápanyagokat.

  Organikus összetevőinket mindig ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból szerezzük be, a gyártás során pedig szigorú követelményeket teljesítve érjük el a megfelelő minőséget, amit fogyasztóink már megszokhattak tőlünk.

   

  Válassza a Grünfink zöldséglevét, ha:

  • Egy finom, valódi zöldségeket tartalmazó üdítőitalra vágyik.

  • Önnek is fontos, hogy értékes tápanyagokkal tölthesse fel a szervezetét.

  • Minőségi üdítőitalra vágyik.

Webáruház készítés