Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Grünfink Céklalé 1000 Ml

Grünfink Céklalé 1000 Ml
779 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap
 • Mit szólna egy ínyenc céklaléhez? Ön is meg szeretné óvni az egészségét? Szeretne egy frissítő italt a cékla ínycsiklandó ízében?

   

  Kóstoljon bele az újdonságunkba, mely nem csak ízben, de tápanyag tartalmilag is el fogja varázsolni. A céklában nagyon sok antioxidáns található, mely a károsodott sejteket pusztítja el azáltal, hogy a szabadgyököket megköti, így megelőzhető vele a rák és a daganatok kialakulása.

  Vitaminokban és ásványi anyagokban is a cékla jó szolgálatot tesz a szervezetnek, hiszen ezekből rengeteg megtalálható benne, amire a szervezetnek szüksége van. Vigyen be a szervezetébe elegendő céklalevet, hogy ugyanazokat a tápanyagokat bevihesse, amiket a cékla növény elfogyasztásával is bevisz. Igyon egészséget!

  Nekünk a legfontosabb az egészséges életmód kialakítása és fenntartása, ami abban is megnyilvánul, hogy nem tesszük tele a termékeinket mesterséges adalékokkal. A Grünfink céklaleve így tehát mentes a színezékektől, az ízfokozóktól és a tartósítószerektől egyaránt.

  Fogyassza lehűtve, adjon családjának is belőle, hogy mindannyian egészségben élhessenek.

   

  Válassza a Grünfink céklalevét, ha:

  • Egy különleges, tápanyagdús céklaitalt inna.

  • Fontos az egészséges életmód, így szívesebben adna céklalét gyermekének is, mint káros anyagokat tartalmazó üdítőitalokat.

  • Mesterséges mérgek nélküli, friss céklából készült üdítőitalt fogyasztana.

Webáruház készítés