Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


Sotelli Tagliatelle (szélesmetélt) gluténmentes száraztészta 500g

Sotelli Tagliatelle (szélesmetélt) gluténmentes száraztészta 500g
639 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap
 • Ön tudja, miért lényeges, hogy miből áll az ebédre főzött tészta? Fontos Önnek is, mit visz be a szervezetébe? Szeretne egy igazán friss, ízletes és természetes szélesmetéltet ebédre?

   

  A Sotelli egy olyan különleges tésztafélét ajándékozott nekünk, amelyre akár áldásként is tekinthetünk, hiszen egy olyan szélesmetéltről van szó, amely nem csak ízével fogja elvarázsolni Önt, hanem azzal is, hogy teljes mértékben gluténmentes.

  Tudja, miért lényeges, hogy az elfogyasztott tésztánkban ne legyen glutén? Manapság számos ember küzd a lisztérzékenység problémájával, amelyet lényegében véve a glutén okoz, aki lisztérzékeny, a gluténra érzékeny. Számukra alkottuk meg ezt a rendkívüli tésztát, mely elfogyasztása közben nem kell azon gondolkodnia, vajon előtör-e az érzékenység. Ennél nem fog.

  Mihez szeretne tagliatelle-t főzni? Számtalan ételhez kiválóan alkalmas a Sotelli szélesmetéltje, mint például túrós tésztának, de akár pörköltekhez, szószokhoz is. Amit szeretne belőle főzni, bátran megteheti, hiszen biztos lehet abban, hogy finomat fog alkotni.

   

  Válassza a Sotelli tagliatelle-jét, amennyiben:

  • A gluténmentes tésztákat kedveli, vagy a lisztérzékenységben szenved, így az egészsége szempontjából csak a gluténmentes termékeket fogyaszthatja.

  • Egy igazán finom, laktató ételt szeretne főzni egy remek szélesmetélt tésztából, amely nincs tele adalékanyagokkal.

Webáruház készítés