Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termék részletek


GLUTÉNMENTES KUKORICA TALLÉR 100 g

GLUTÉNMENTES KUKORICA TALLÉR 100 g
399 Ft
Szállítási idő:
4 - 8 munkanap
 • Egy kukoricából készült finomságra vágyik? Szereti a natúr ízeket és enne egy finom kukorica tallért natúr ízesítésben? Természetes alapanyagokból álló nasit enne?

   

  Most egy kukoricás finomság kopogtat az ajtaján, mely natúr ízeivel és értékes tápanyagaival biztosan leveszi majd Önt a lábáról. Kóstoljon bele egy nassolnivalóba, mely a kukorica minden tápanyagával rendelkezik, így például rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat is szolgáltat a szervezetnek.

  Organikus összetevőit ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból szerezzük be, hogy a legminőségibb, legegészségesebb összetevőkből készíthessük Önnek el a kukorica tallérját. Összetevői egytől - egyig természetes alapanyagok, mesterséges adalékokat nem tettünk bele, így például a tartósítószerek, színezékek és az ízfokozók sincsenek benne.

  A gyártás során gondosan odafigyeltünk arra, hogy Ön végeredményként egy olyan terméket kaphasson kézbe, ami minőségileg és ízben is kiváló legyen.

  Kóstoljon bele egy tallérba, mely a natúr ízével hódít, minőségileg azt adja át, amire vállalkoztunk, és tápanyagokkal látja el a szervezetét! Ugye Ön sem hagyna ki egy ilyen lehetőséget?

   

  Válassza a Natúr kukorica tallért, ha:

  • Szeretne egy valódi kukoricával készült finomságot enni.

  • Imádja a natúr ízeket.

  • Mesterséges adalékanyagok nélküli, természetes tallért enne.

 • Kiszerelés
  100 g
Webáruház készítés